Edgar Davids assistent van trainer Andries Jonker bij Telstar.

Edgar Davids assistent van trainer Andries Jonker bij Telstar.
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Edgar Davids is de nieuwe assistent-trainer van Telstar. De oud-international gaat bij de Velsenaren aan de slag als assistent van trainer Andries Jonker. Dat meldt Davids op zijn eigen Instagram-pagina. 

Davids (47) liep eerder al stage bij Telstar. In het verleden was hij speler/trainer bij het Engelse Barnet. In zijn voetballoopbaan kwam Davids uit voor onder meer Ajax, Juventus, FC Barcelona en Tottenham Hotspur. Bovendien speelde de oud-middenvelder 74 interlands voor Oranje. 

Gertjan Tamerus en Anthony Correia zijn de andere assistenten van Jonker bij Telstar. De Witte Leeuwen hebben het nieuws zelf nog niet bevestigd. 

Tekst: NHNieuws.nl