Terugluisteren Home Alone van dinsdag 21 juli

Terugluisteren Home Alone van dinsdag 21 juli
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 21 juli was het radioprogramma Home Alone gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs te horen. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen.  

Tijdens het eerste uur kwam Ineke van der Geest, directeur ActionPlanet in Spaarwoude,  aan het woord. Bij ActionPlanet kun je onder andere offroad motor- en quadrijden. Verder vertelt Ineke  welke activiteiten Spaarnwoude biedt aan toeristen maar ook voor regiobewoners zijn er veel mogelijkheden voor een sportief dagje uit.

Vervolgens werd gebeld met Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord. Hij vertelt over de stand van zaken van de renovatie van de Kennemerlaan en de op hand staande renovatie van het Oosterduinplein. Verder gaf Johan een pluim aan het wijkteam IJmuiden over de snelle uitvoering van zijn verzoek een aantal groenprojectjes aan te pakken.

Het tweede uur kwam Jacob Bron van de Stadsschouwburg met fantastisch nieuws. De Crowdfunding-campagne  voor de aanschaf van filmapparatuur is met de opbrengst van ruim 80 duizend euro meer dan geslaagd. Vanaf aanstaand weekend gaat het filmprogramma los. Jacob vertelt er van alles over en ook op welke dagen films vertoond gaan worden.

Als laatste kwam Alex van der Molen, voorzitter van het wijkplatform  Zee- en Duinwijk aan het woord. Hij vertelt over de oversteek met de fiets vanuit het Duinpark  richting Orionweg, over het braakliggend veld grenzend aan de voetbalvelden van SVIJ en Stormvogels dat volgens de wijk behouden moet blijven als groengebied en over het ondergrondsplaatsen van de vuilcontainers aan de Schiplaan.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur en terug te luisteren via bijgaande link