Gelukt: Film kijken in de Stadsschouwburg Velsen

Gelukt: Film kijken in de Stadsschouwburg Velsen
© Stadsschouwburg Velsen

Na een succesvolle crowdfunding-campagne start Stadsschouwburg Velsen zaterdagavond 25 juli met de vertoning van het tijdreisavontuur Back to the Future. Hiermee krijgt Velsen er een theater bij waar iedereen terecht kan voor interessante en recente films op het witte doek.

Met de crowdfunding-campagne Velsen fietst naar de film, heeft de Stadsschouwburg door ruim 2.100 donaties bijna € 80.000,- binnengehaald. Daarmee kon de juiste apparatuur worden aangeschaft. De vele donaties zijn het bewijs dat film nog altijd leeft in Velsen. In deze ongewone tijd is het filmprogramma op iedere zaterdag, zondag en dinsdag een mooie gelegenheid om te ontsnappen aan het dagelijks leven.

Verder staat deze week ook nog de Nederlandse succesfilm De beentjes van Sint-Hildegard op het programma. Andere hoogtepunten uit 2019 en 2020 die in Velsen worden vertoond zijn de succesvolle documentaire Honeyland en Oscar- en Gouden Palm-winnaar Parasite. Het volledige programma is te zien op de website www.stadsschouwburgvelsen.nl /Programma.