Staat het Duurzaamste Huis in Velsen?

Staat het Duurzaamste Huis in Velsen?
Foto: RTV Seaport/PR

De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het Duurzaamste Huis van Nederland. Met de verkiezing wil de organisatie huiseigenaren de welverdiende waardering geven voor hun prestaties op het gebied van duurzaam wonen. Daarnaast is het een kans om anderen te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. Alle huiseigenaren die hun woning hebben verduurzaamd, kunnen deze aanmelden op de website en meedoen met de verkiezing

Trotse huiseigenaren in heel Nederland kunnen zich tot 8 september aanmelden voor de verkiezing via www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Staat uw woning nog niet op de website? Meld dan eerst uw woning aan als voorbeeld. Een deskundige jury neemt de inschrijvingen vervolgens door en kiest in verschillende categorieën een winnaar. De jurywinnaars worden bekend gemaakt op het feestelijke (mogelijk online) verkiezingsevent op 20 november 2020.