Leenauto voor ambtenaren en inwoners

Leenauto voor ambtenaren en inwoners
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

Wethouder Bram Diepstraten onthulde gisteren samen met Energiek Velsen de nieuwe elektrische deelauto van MyWheels bij het gemeentehuis van Velsen. Deze auto kan tijdens kantooruren gebruikt worden door medewerkers van gemeente Velsen, en na kantooruren door inwoners. Zo zet de gemeente weer een stap richting een duurzaam Velsen. 

De oplaadpaal van de auto staat aan de zijkant van het gemeentehuis. Via de website van MyWheels kunnen inwoners tijden reserveren om de auto te lenen. Leden van Energiek Velsen – zowel bestaande als nieuwe – krijgen korting bij gebruik van de elektrische deelauto. 

De gemeente Velsen heeft samen met Energiek Velsen weer een nieuw stap gezet in de strijd tegen klimaatverandering. Ditmaal is is het een leenauto van My Wheels die geleend kan worden door de burgers van Velsen.

Voor meer info over Energiek Velsen zie hun website ENERGIEKVELSEN.NL

%d bloggers liken dit: