Kleine kans op vervelen deze zomer

Kleine kans op vervelen deze zomer
Foto RTV Seaport/PR

Het is een bizar jaar, zéker ook voor jongeren. En nu is het vakantie. Ondanks de coronamaatregelen gaat het toch een topzomer worden. Jongeren in Velsen van 4 tot en met 20 jaar kunnen zich van 6 juli t/m 14 augustus inschrijven voor allerlei leuke zomerse activiteiten.

Wethouder Sebastian Dinjens, die onder andere Jeugd in zijn portefeuille heeft, zegt over de impact die corona had en heeft op jongeren: ‘’De scholen gingen fysiek dicht, sportfaciliteiten werden gesloten en evenementen werden afgelast. Voor sommige jongeren zullen ook de vakantieplannen gewijzigd zijn of zelfs helemaal niet doorgaan. Om er ondanks de maatregelen toch een mooie zomer van te maken, hebben we daarom een zomerprogramma opgesteld voor jongeren!’’

In het programma staan activiteiten zoals levend stratego, basketbal, muziek maken of zelfs het volgen van een musical workshop. Er is bijna elke dag van de vakantie wel wat te doen op het gebied van sport, spel en muziek.  De kans dat de verveling toeslaat deze zomer is daarmee verkeken. Het programma is tot stand gekomen door een samenwerking met Stichting Welzijn Velsen, het Sportloket, SportSupport, KOEL en 3×3 Unites.

Kijk voor meer informatie op velsen.nl/zomerprogramma.