Zomerprogrammering Jim Is “er tussen” Uit!

Zomerprogrammering Jim Is “er tussen” Uit!
Foto: RTV Seaport

Het radioprogramma voor scholieren “Jim Is Uit” heeft tijdens de zomervakantie wekelijks een thema met dagelijks andere gasten. Het programma wordt gepresenteerd door Jim van der Eng en is te beluisteren op werkdagen van 16 tot 18 uur.

Vanaf morgen 30 juni , week 27 tot en met week 33 komen de volgende thema’s aan bod: goed voorbereid op reis; (virtuele) festivals; water, zee & vis; boek & bieb; Highlights IJmuiden; Jim’s Summer Vibes; Back 2 School.

Deze week staat in het teken van “goed voorbereid op reis”. Dinsdag is Kristian Walch van surf- en zomerkamp in Zandvoort en Bloemendaal te gast. Veel jongeren willen graag in Nederland een week weg met activiteiten op en rondom het water. Kristian weet hoe je deze zomer “er tussen” uit kan . . .

Op woensdag belt Jim met Karin Radstaak van het NIBUD over regels met betrekking tot vakantiewerk. Zij weet alles op het gebied van jongeren en geld. Hoe vraag je belasting terug en wat als je meer dan één baantje hebt?

Donderdag is Edwin Schilling van uitzendbureau Zebra in de studio over ’s zomers werken in de vis, in de haven, of elders in Velsen. We leggen hem 2 stellingen voor en draaien zijn favoriete muziek.

Als laatste deze themaweek is vrijdag Charlotte de Boer van de GGD aan de beurt over een goede vakantievoorbereiding voor jongeren op het gebied van seks, maar ook hoe je te beschermen tegen de zon of insecten en om te gaan met hitte!

Het programma Jim Is Uit is beluisteren via de Ether 107,8 FM, Kabel 89,0 MHz en via www.rtvseaport.nl en wordt elke werkdag van 8 tot 10 uur ’s morgens herhaald.