Concertdag in de Ruïne van Brederode

Concertdag in de Ruïne van Brederode
© RTV Seaport / PR

Zondag 5 juli vinden in de Ruïne van Brederode alsnog de drie concerten plaats die we de afgelopen tijd hebben moeten missen. 

Er zijn die dag drie blokken. Blok 1: 11 – 13 uur een optreden van PB & The Jags, blok 2: 13 – 15 uur met Little Tango orchestra en in blok 3: 15 – 17 uur speelt duo Eysker & Ruis. Door de omstandigheden moet er wel gereserveerd worden op  www.ruinevanbrederode.nl . Maximaal 50 personen per tijdsblok.Na elk concert gaat de hoed rond voor de artiesten.

Uiteraard is de anderhalve meter regeling van toepassing. Onder de luifel kunnen maximaal 50 personen.  Bij goed weer kan de binnenplaats de concertlocatie zijn en dan kunnen er meer personen worden toegelaten. Reserveren kan dan ook nog bij de poort.

Uitgebreide informatie is te vinden op de website.

%d bloggers liken dit: