Doe mee met online webinar energiebesparen

Doe mee met online webinar energiebesparen
© RTV Seaport / PR

In verband met het coronavirus is Energiek Velsen begonnen met het organiseren van online webinars over energiebesparende stappen die je in je woning kunt doen. Het volgende webinar is gepland op donderdag 28 mei eind van de middag. 

Het webinar begint met een presentatie over mogelijkheden die bijdragen aan het verlagen van de energiekosten. Enkele van de Energiek Velsen energiecoaches zijn aanwezig in het online publiek. Ook kan men ingaan op het aanbod om op een andere datum online met een van de energiecoaches een gesprek te hebben.

Energiek Velsen werkt in dit project samen met de gemeente Velsen. Door een subsidie kan zowel het webinar als het gesprek met de energiecoach gratis worden aangeboden.

Aanmelden kan via https://www.energiekvelsen.nl/santpoort-noord/