Video van draaiorgel langs locaties in Velsen

Video van draaiorgel langs locaties in Velsen
Foto : Stichting Welzijn Velsen

Tijdens de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus moeten veel mensen noodgedwongen thuis blijven. Zo’n lange tijd thuis zitten kan een beetje saai worden en daarom brengt Stichting Welzijn Velsen eens per week het draaiorgel tot van Draaiamusement Haarlem tot 19 juni langs bij verschillende locaties in Velsen.

Henk van den Heuvel, de eigenaar van Draaiamusement Haarlem, maakt tot 19 juni door heel Velsen. Wanneer het weer niet te slecht is, komt hij bij u in de buurt. Henk vindt het leuk als u naar hem zwaait! Het draaiorgel gaat vooral langs bij locaties waar senioren en mensen met beperkingen voor lange tijd binnen moeten blijven.

Het is in deze tijd niet de bedoeling om samen te drommen rond het draaiorgel. Hou in alle gevallen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Kijk voor meer informatie over de route op www.welzijnvelsen.nl.