Nieuwe gids met wandelingen in Noord-Holland

Nieuwe gids met wandelingen in Noord-Holland
Foto RTV SEaport/PR

Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over Noord-Holland uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes verspreid over de gehele provincie, waaronder wandelingen in Kennemerland. De wandelingen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Noord-Holland zien: routes door uitgestrekte polderlandschappen, over oude en nieuwe zeedijken, langs de kuststrook door de duinen, over het strand en langs de talrijke bollenvelden. In de gids staan ook vijf stadswandelingen: door kaasstad Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, hofjesstad Haarlem en mediastad Hilversum.

De wandelgids is in kleine oplage gedrukt en is te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Eventuele routewijzigingen zijn te vinden op de website: www.wandelbart.nl