Special Home Alone van GeerAkkoord

Special Home Alone van GeerAkkoord

Woensdag 22 april werd de tweede editie van het live-radioprogramma Home Alone uitgezonden tijdens een speciale uitvoering van GeerAkkoord, dat vanaf heden elke woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur te beluisteren is. Home Alone is speciaal bedoeld om eenzaamheid tijdens deze corona-crisis met elkaar tegen te gaan. Luisteraars kunnen bellen met telefoonnummer 0255-577922 voor verzoekplaten en mooie verhalen om elkaar een hart onder de riem steken.

De presentatoren Gerard Boer en Theo Koster beantwoorden diverse telefoontjes. Zo wilde Monique van Dam de vriendengroep van de Halve Maan een hart onder de riem steken. Tevens vertelde mevrouw Koster (88) uit Velserhooft hoe haar dagindeling er uitziet en gaf ze een pluim voor de thuiszorg.

Maar ook een interview met Bas Kuntz voorzitter van de Harddraverij Vereniging over het niet doorgaan van het Dorpsfeest Santpoort. Tot slot voorspelde molenaar Ruud Bax van Molen de Heerlijkheid uit Hoogmade het weer voor de komende week en sloot af met zijn altijd verrassende weerspreuk.

Het programma wordt herhaald op vrijdag 24 april tussen 14 en 16 uur.
En via bijgaande link

Uur 1:

Uur 2:

%d bloggers liken dit: