Bijzondere uitzending over uitreiking lintjes in Velsen

Bijzondere uitzending over uitreiking lintjes in Velsen
Foto RTV Seaport/PR

Door de bijzondere omstandigheden kunnen de Velsenaren die vrijdag 24 april een decoratie ontvangen uiteraard niet fysiek samen worden gebracht in het Gemeentehuis. Daarom verzorgt de lokale omroep RTV Seaport vanaf 10.30 uur een speciale uitzending die gelijktijdig ook via het Facebook kanaal van de gemeente Velsen te zien is. Hierdoor vervalt om 11 u de uitzending van de gym-oefeningen voor senioren.

De gedecoreerden worden via deze kanalen toegesproken door burgemeester Frank Dales. Symbolisch ontvangen zij in de uitzending de versierselen. Op een nog vast te stellen latere datum zullen gemeenten in het hele land bijeenkomsten organiseren, waar de gedecoreerden alsnog de versierselen opgespeld krijgen en de bijbehorende oorkonde ontvangen.

Acht dames en dertien heren worden in Velsen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

%d bloggers liken dit: