PreSail IJmond gaat niet door

PreSail IJmond gaat niet door
RTV Seaport / Ron Pichel

Ook PreSail IJmond gaat niet door vanwege het besluit van de overheid om alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Het evenement zou op 9, 10 en 11 augustus, op de dagen voorafgaand aan SAIL Amsterdam, plaatsvinden in de havens van IJmuiden en Beverwijk.

Het bestuur van PreSail IJmond heeft alle begrip voor‘Het is jammer dat we een streep moeten zetten door PreSail, maar wat er momenteel in de wereld gebeurt gaat ons voorstellingsvermogen te boven en is uiteraard veel groter dan welk evenement ook’, aldus Jerry Notenboom, voorzitter van Stichting PreSail Havenfestival.
‘Wij bedanken de projectgroep die onder leiding van No Nonsense Producties & Entertainment sinds de zomer van 2019 veel tijd, energie en enthousiasme in PreSail heeft gestoken’, vult Peter van de Meerakker, vice-voorzitter aan. ‘De voorbereidingen waren zo goed als klaar en het programma stond als een huis’.

De volgende editie van PreSail vindt plaats in 2025.