Duurzame inkoopactie spouwmuurisolatie

Duurzame inkoopactie spouwmuurisolatie
© RTV Seaport / PR

Energiek Velsen is een nieuwe inkoopactie spouwmuurisolatie gestart. Eerder organiseerde de lokale duurzame energiecoöperatie meerdere isolatie-inkoopacties, waarbij in Velsen circa 125 woningeigenaren aansloten en de muren van hun woning lieten isoleren.

Juist nu is het een goede tijd om de woning aan te pakken en voor te bereiden voor de komende winter. Spouwmuurisolatie zorgt voor meer comfort en minder gasverbruik en is snel terugverdiend.

Deze actie is doorlopend en Energiek Velsen verzamelt de inschrijvingen tot eind mei, waarna het geselecteerde isolatiebedrijf bezoeken gaat inplannen. Uiteraard worden de afspraken rond het coronavirus in acht genomen. Meer informatie op: https://www.energiekvelsen.nl/spouwmuurisolatie/