Herbeleef de voetbalwedstrijd Telstar-Ajax

Herbeleef de voetbalwedstrijd Telstar-Ajax

Zondagavond 26 april vanaf 19.00 uur zendt RTV Seaport de gehele bekerwedstrijd Telstar – Ajax van 18 december j.l. integraal uit. Tijdens deze wedstrijd kunt u genieten van een viergangendiner dat door verschillende lokale cateraars is samengesteld.

De Telstar dinerbox (4 gangen) met producten van verschillende lokale restaurants is tot vrijdag 24 april 17.00 uur online verkrijgbaar via www.telstarfanshop.nl voor € 35. De box is voor 1 persoon. Meerdere boxen bestellen is uiteraard mogelijk. Afhalen bij het stadion zondag tussen 15 en 18 uur.

De box bevat naast de ingrediënten ook een unieke code waarmee fans ’s avonds voorafgaande, tijdens en na afloop van de wedstrijd kunt inloggen en met trainer Andries Jonker en Frank Korpershoek in gesprek kunnen gaan.

Telstar wil met deze actie fans en supporters een typisch avondje Telstar laten beleven en hopen hiermee het Witte Leeuwen gevoel weer door de aderen te laten stromen.