Terugluisteren radioprogramma Home Alone

Terugluisteren radioprogramma Home Alone

Dinsdagmiddag 21 april werd voor de eerste keer het live-radioprogramma Home Alone uitgezonden, gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs. Op initiatief van de Stichting Welzijn Velsen is dit radioprogramma gestart voor mensen die aan huis gebonden zijn.

Behalve dat er gezellige muziek werd gedraaid werd in het eerste uur gebeld met Daniella van Delft van de Stichting Welzijn Velsen en Friso Huizinga die over het succes van de actie kooplokaal vertelde.

Tijdens het tweede uur kwam Marjolijn Houwing aan het woord over de burenhulp-organisatie Buuv. Steef Hammerstein, commercieel directeur van Telstar, vertelde enthousiast over de actie dinerbox gecombineerd met live-uitzending van de bekerwedstrijd van Telstar-Ajax die 18 december gespeeld werd.

Het programma wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur.

En is terug te luisteren via de bijgaande link.