Gertjan: In memoriam

Gertjan: In memoriam

Vrijwilligers van de lokale omroep RTV Seaport en een aantal vrienden hebben het initiatief genomen om volgende week zondag 19 april vanaf 19.00 uur een speciale tv-uitzending te maken over Gertjan Huijbens. Er is die avond ruimte voor woorden, foto’s en uiteraard muziek van iedereen die het maar wil.

Het is onvoorstelbaar wat Gertjan Huijbens allemaal heeft losgemaakt. De familie heeft de afgelopen dagen ontelbaar veel reacties gekregen van mensen die hem dankbaar zijn en hem heel liefdevol beschrijven.
Omdat het coronavirus nog steeds veel slachtoffers maakt wil de familie het afscheid van Gertjan graag klein houden met het gezin, zijn moeder en de naaste familie. Zij willen niet dat het coronavirus nog verder om zich heen kan grijpen door eerbetoon tijdens het afscheid van Gertjan en vragen iedereen dit te respecteren.
Bloemen kunnen worden neergelegd in de muziektent in het hart van Santpoort en een reactie achterlaten kan ook nog steeds via Memorie.

De herinneringsuitzending op RTV Seaport begint op zondag 19 april om 19.00 uur en heeft geen vaste eindtijd.

Helaas is fysiek aanwezig zijn bij de uitzending niet mogelijk. Als u een bijdrage wilt leveren geven wij u de volgende mogelijkheid:

Insturen video

Het is niet meer mogelijk om een video in te sturen

Heeft u een leuke anekdote, blijvende herinnering of heeft een andere boodschap over Gertjan? Dan kunt u een bijdrage aanleveren op video. Uw bijdrage kunt u inspreken terwijl u uzelf filmt of laat filmen.

• Maak een video die horizontaal gefilmd is.
• De video mag/kan maximaal 1,5 tot 2 minuten lang zijn*.
• Het bestandsformaat als .mp4 of .mpg heeft de voorkeur.
• De deadline voor inzenden is vrijdagavond.
• Stuur deze naar (bijvoorbeeld via WeTransfer) naar nieuws@rtvseaport.nl.

*Wilt u een muzikale bijdrage brengen? Neem dan contact op via nieuws@rtvseaport.nl.

Samen maken we er een bijzondere en onvergetelijke uitzending van.

RTV Seaport is te vinden op kanaal 40 van Ziggo, via internet Live TV en op de radio via kabel en FM 107.8.