Herstart Velsense archiefbeelden op tv

Herstart Velsense archiefbeelden op tv
© RTV Seaport / Ron Pichel

Helaas lag de live-stream van de lokale omroep RTV Seaport er tijdens de Paasdagen uit. Vanaf vandaag worden weer video’s van vroeger uitgezonden op de televisie, Ziggo kanaal 40 en via de website van RTV Seaport (www.rtvseaport.nl). De video’s zijn non-stop 24 uur te bekijken.

Het zijn in willekeurige volgorde beelden van onder andere Velserbeekfestival, Huttenbouw in Zeewijk, feestweek Santpoort, Van Delden straatvoetbaltoernooi, Braderie Lange Nieuwstraat met diverse optredens in Velserhof en opening zwembad de Heerenduinen. Maar ook mooie beelden vanuit de lucht van onze gemeente.

RTV Seaport hoopt dat inwoners mooie herinneringen kunnen ophalen en een beetje afleiding hebben in deze moeilijke tijd.

Helaas zijn de uitzendingen alleen nog te bekijken door Ziggo-abonnee’s. Hopelijk zullen de beelden binnenkort ook te zien zijn door abonnee’s van KPN en andere providers.