Ruud Porck te gast in Muziek in de Maak

Ruud Porck te gast in Muziek in de Maak
Foto RTV Seaport

Dinsdagmiddag 14 april was Ruud Porck te gast in het radioprogramma Muziek in de Maak van RTV Seaport, gepresenteerd door Theo Koster. Porck was onder andere directeur van het Technisch- en Maritiem College Velsen en grondlegger van Velsen Lokaal in het begin van deze eeuw. Tegenwoordig is hij lid van het landelijk ondersteuningsteam Sterk Techniek Onderwijs (STO), dat – mede door zijn inzet – steeds bekender wordt.

De geboren en getogen Velsenaar sprak over zijn jeugd, school- en studietijd en zijn passie over het belang van sterk beroepsonderwijs. Ook had hij tips voor schoolleidingen en voorspelde hoe de Corona-crisis ook het beroepsonderwijs zal veranderen.

Via bijgaande link is het programma terug te luisteren.