Blijf thuis tijdens de Paasdagen

Blijf thuis. Dat is de boodschap van de burgemeesters van de Veiligheidsregio Kennemerland aan hun inwoners. Wil je toch een frisse neus halen, wandel of fiets dan in de buurt van je woning.

Binnen de Veiligheidsregio Kennemerland zijn maatregelen genomen om grote drukte te voorkomen. ‘We gaan ervan uit dat mensen hun gezond verstand gebruiken’aldus Marianne Schuurmans, voorzitter van de Veiligheidsregio Kennemerland. ‘Maar als we zien dat grote groepen fietsers of motorrijders anderen verdringen wordt er ingegrepen. Ook in de natuur en parken.’

‘Geen waarschuwing meer, maar boete’ zegt Marianne Schuurmans. ‘De tijd van waarschuwen is nu voorbij’.

Blijf thuis en houd vol. Schuurmans: ‘We hebben het afgelopen weekend gezien dat veruit het merendeel in onze regio, zich uitstekend aan de afspraken houdt. Alleen samen krijgen we corona onder controle’.