Live natuurbeelden vanaf terrein Tata Steel

Live natuurbeelden vanaf terrein Tata Steel
© RTV Seaport / PR

Vanaf vandaag kunnen natuurliefhebbers weer genieten van live natuurbeelden vanaf het terrein van Tata Steel. De natuurcamera staat  gericht op de ijsvogelwand bij een sloot op het noordterrein. Hier hebben vrijwilligers van de Vogelwerkgroep onlangs de oever geschikt gemaakt voor de ijsvogel, die graag broedt in steile wanden aan het water.

De felgekleurde vogel is inmiddels meerdere malen gesignaleerd bij de ijsvogelwand. De grote vraag is natuurlijk of hij dit jaar al gaat broeden op deze locatie. De natuurwebcam wordt van energie voorzien door zonnepanelen en start ’s ochtends enkele uren na zonsopgang met het doorsturen van live beelden. Na zonsondergang zendt de webcam ook in het donker nog enige tijd infraroodbeelden uit, totdat de opgespaarde energie is verbruikt.

De natuurbeelden zijn te volgen via www.tatasteel.nl/natuurwebcam

%d bloggers liken dit: