Video’s van vroeger te zien op lokale televisie.

Video’s van vroeger te zien op lokale televisie.
Foto RTV Seaport

Met ingang van vandaag worden video’s van vroeger uit het archief van de lokale omroep RTV Seaport uitgezonden op de televisie, Ziggo kanaal 40 en via de website van RTV Seaport (www.rtvseaport.nl).De video’s zijn opgenomen in de programmering en non-stop 24 uur te bekijken.

Veel Velsense ouderen zijn niet in het bezit van een laptop of I-pad. En omdat deze groep op dit moment veelal alleen thuis verblijft heeft de omroep besloten om video’s uit het verleden te vertonen op de televisie. Helaas zijn deze op tv alleen nog te bekijken door Ziggo-abonnee’s. Hopelijk zal het binnen afzienbare tijd ook te zien zijn door KPN-abonnee’s en abonnee’s van andere providers.

RTV Seaport hoopt hiermee, dat inwoners mooie herinneringen kunnen ophalen bij deze oude beelden en een beetje kunnen genieten in deze moeilijke tijd.