Spoedpost locatie Noord tijdelijk gesloten

Spoedpost locatie Noord tijdelijk gesloten
© RTV Seaport / PR

Per maandag 6 april sluit het Spaarne Gasthuis tot nader order de spoedpost in Haarlem Noord (Vondelweg 999). Op dit moment komen er weinig patiënten op deze spoedpost. Het personeel van de spoedpost kan beter worden ingezet op onder andere de corona unit in Haarlem Zuid.

Maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg terecht bij uw eigen huisarts. Elk dag na 23.00 uur kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg terecht op de Spaarne Gasthuis locatie Haarlem Zuid.

Bij spoed belt u bij levensbedreigende situaties 112. In de avond, nacht, weekend en feestdagen belt u de spoedpost (023) 224 2526. U hoort dan wat de vervolgstappen zullen zijn; telefonisch consult, consult op de spoedpost, de huisarts komt naar u toe of er wordt een ambulance gebeld.