Eerste Ik koop lokaal-cadeau uitgereikt

De horeca en middenstand zijn zwaar getroffen door de coronacrisis. Om lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven hebben de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen de campagne Ik koop lokaal en het online platform bezorgeninvelsen.nl ontwikkeld.

Om de campagne extra onder de aandacht te brengen wordt elke week een Ik koop lokaal-cadeaubox ter waarde van 100 euro verloot onder de inwoners van Velsen. De eerste box werd vrijdagmiddag door wethouder Jeroen Verwoort overhandigd aan Herma de Vries uit IJmuiden.

De volgende verloting is op vrijdag 10 april. Meedoen is simpel. Schrijf in een reactie onder het bericht op Facebook de tekst ‘Ik koop lokaal’ en tag de persoon waarvan jij vindt dat hij of zij de cadeaubox verdient. Als je zelf in aanmerking wilt komen vul je alleen ‘Ik koop lokaal’ in.

Koop lokaal. Zeker nu!