Platform Bezorgeninvelsen.nl gelanceerd.

Platform Bezorgeninvelsen.nl gelanceerd.

Wethouder Jeroen Verwoort heeft het online platform bezorgeninvelsen.nl gelanceerd. Op deze website staan bezorg- en afhaalinitiatieven van meer dan 100 lokale ondernemers. Er is ook een categorie aangemaakt met restaurants die waardebonnen verkopen zodat je er later kunt eten. In de eerste dagen werd de website al meer dan 1.000 keer bezocht.

Bezorgeninvelsen.nl is onderdeel van de campagne ‘Ik koop lokaal’, waarmee wij de horeca en middenstand in Velsen een steuntje in de rug geven tijdens de coronacrisis. Met de website worden mensen geholpen die thuis zitten, hoeven voorraden niet weggegooid te worden en worden de inkomstenverliezen van ondernemers verkleind.

Door het Ik koop lokaal-logo te delen laten bewoners weten dat ze de lokale ondernemers steunen. De afbeeldingen zijn gratis te downloaden via deze link.

Staat uw horecazaak of winkel er nog niet bij? Mail dan naar citymarketeer@ijmuiden.nl