Hulp aan inwoners door Stichting Welzijn

Hulp aan inwoners door Stichting Welzijn
© RTV Seaport / PR

Inwoners van Velsen kunnen voor hulpvragen contact opnemen met Meldpunt Welzijn Velsen. De maatregelen tegen het coronavirus hebben grote sociale gevolgen voor kwetsbare en eenzame mensen. Geen boodschappen kunnen doen, geen eten kunnen bereiden, geen contact meer hebben met de buitenwereld en geen mantelzorg kunnen ontvangen: het is zo maar een greep waar eenzame kwetsbare mensen tegenaan lopen.

Meldpunt Welzijn Velsen is bereikbaar van 9 tot 17 uur via telefoonnummer 0255-726 114 of via e-mail meldpunt@welzijnvelsen.nl. Ook inwoners die hulp willen aanbieden kunnen zich hier melden.

Voor vragen over geldzaken en administratie, wonen, gezondheid, zorgen voor, sociaal netwerk en gezondheid kan men nog steeds terecht bij het Sociaal Wijkteam, dat bereikbaar is van 9 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur via telefoonnummer: 088 8876970