Wijzigingen bij Stadsschouwburg Velsen

Wijzigingen bij Stadsschouwburg Velsen
© RTV Seaport /PR

Na het bekendmaken van de nieuwe maatregelen steekt de Stadsschouwburg Velsen nu eerst alle energie in het verplaatsen van de vóór 1 juni geplande voorstellingen.

De in uw bezit  zijnde toegangsbewijzen blijven geldig voor de nieuwe datum. In afstemming met de producenten, gezelschappen en de branchevereniging van schouwburgen worden alle theaterbezoekers tegelijkertijd op een nader te bepalen moment over deze enorme schuifoperatie geïnformeerd.

De theaters en de producenten willen over de afwikkeling van de kaartverkoop, het eventueel ruilen of retourneren van kaarten één lijn trekken. Zodra daar meer nieuws over is, brengt de Stadsschouwburg u daarvan op de hoogte. Tot nader order worden reeds gekochte kaarten niet geruild of omgezet in een tegoedbon.

Voorstellingen vanaf 1 juni 2020 gaan vooralsnog gewoon door.