IJmuiden – Newcastle tijdelijk uit de vaart

IJmuiden – Newcastle tijdelijk uit de vaart
Wikipedia/DFDS

De Nederlandse en Engelse regering hebben afgelopen dagen een aantal belangrijke maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We moeten u helaas mededelen dat we de afvaarten op onze route IJmuiden – Newcastle tijdelijk zullen opschorten.

De laatste afvaart vanuit IJmuiden is zaterdag 21 maart. De laatste afvaart uit Newcastle is zondag 22 maart. De opschorting zal tot minimaal 13 april duren.

We raden u aan om online uw boeking te wijzigen en we vragen u dit te doen via https://www.dfds.com/…/overtochten-passagiers/mijn-boekingen
Boekingen die niet vóór vrijdag 3 april online zijn omgeboekt, worden automatisch geannuleerd en u ontvangt dan een reistegoed voor een nieuwe boeking. Omdat ons callcenter momenteel buitengewoon druk is, vragen we u om contact met ons op te nemen via e-mail in plaats van te bellen.