Er komt een nieuwe bewoner naar Velsen

Er komt een nieuwe bewoner naar Velsen
© RTV Seaport / PR

Er is een nieuwe bewoner onderweg naar IJmuiden! Een blauw-oranje vis met een grote ketting met parels om de nek.

De mascotte van citymarketing is een vrolijke vis die de parels van IJmuiden en de gemeente Velsen met elkaar verbindt. Ook is de vis heel avontuurlijk, want je gaat deze nieuwe inwoner op veel evenementen en activiteiten in Velsen, Amsterdam en Haarlem tegenkomen.

Helaas hebben we nog niet gehoord hoe onze nieuwe mascotte heet. Weet jij het? Laat het weten in een reactie onder het bericht op Facebook. Uit alle namen worden er twee gekozen. En daar kun jij dan weer een keuze uit maken. Zo kunnen we de vis meteen bij aankomst bij zijn of haar naam noemen.

Vijf studenten van InHolland hebben de afgelopen tijd nagedacht over diverse acties om IJmuiden en de gemeente Velsen onder de aandacht te brengen. Wij werden het meest enthousiast van het idee om een mascotte te ontwikkelen.