Eerste inwoner van Velsen met Coronavirus

Dinsdagavond ontving burgemeester Frank Dales het bericht van GGD Kennemerland dat er voor het eerst een inwoner van gemeente Velsen positief getest is op het coronavirus. Vanwege de privacy maakt de gemeente geen persoonlijke gegevens over deze persoon bekend.

De inwoner die het virus tijdens een vakantie in Noord-Italië opliep zit in thuisisolatie en maakt het naar omstandigheden goed. De GGD neemt de nodige maatregelen. Er wordt onder meer onderzocht met wie deze persoon recent in contact is geweest.

Burgemeester Frank Dales ziet hierin vooralsnog geen aanleiding om bijeenkomsten af te gelasten.

Heb je klachten die mogelijk op het virus wijzen, neem dan telefonisch contact op met je huisarts. Voor meer info zie de website van de RIVM: www.rivm.nl of het landelijk callcenter 0800-1351.