Actief wandelen met de Wandelbootcamp 

Actief wandelen met de Wandelbootcamp 
© RTV Seaport / PR

Twee keer per week start vanaf het terrein van atletiekvereniging Suomi een Wandelbootcamp. Onder leiding van gediplomeerd trainer Rick Heeremans ga je de natuur in voor een sportieve wandeling. Iedereen die van wandelen houdt, is op woensdag 18 en vrijdag 20 maart welkom bij een gratis proeftraining.

De Wandelbootcamp is wandelen met net een beetje extra. Tijdens de wandeling worden verschillende wandeltempo’s afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van wat je op de route tegenkomt bijv. een bankje, een boomstronk of een hekje. De trainer verrast telkens weer met originele oefeningen die voor ieder niveau goed zijn uit te voeren.

Deze Wandelbootcamp woensdag van 9.00 – 10.15 uur en vrijdag van 10.15 – 11.30 uur. Meer informatie op www.avsuomi.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wandelbootcamp@avsuomi.nl.

%d bloggers liken dit: