4×4 wensdag Action Planet is geannuleerd

4×4 wensdag Action Planet is geannuleerd
© RTV Seaport / PR

De 4×4 wensdag die gepland stond voor zondag 15 maart bij Action Planet is geannuleerd. De oorzaak is de dreiging van besmetting door het Corona virus.

Op de 4×4 wensdag worden ernstig zieke kinderen samen met hun familie een hele leuke dag bezorgd waardoor alle zorgen even vergeten kunnen worden. En juist dat wordt bemoeilijkt door het virus dat zich zo makkelijk en snel verspreid.

In de afgelopen weken is het Corona virus voor ernstig zieke kinderen een terechte aanleiding geweest om zich af te melden voor de wensdag. Het risico om besmet te worden en daar grote negatieve gevolgen van te ervaren vanwege hun lichamelijke conditie is voor deze kinderen te groot.

Er is al een nieuwe datum gepland op zondag 28 juni 2020. Zet deze dag alvast in je agenda.