Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

Vanaf 1 maart kan er weer belastingaangifte worden gedaan. Online gaat dit sneller en gemakkelijker. Maar niet iedereen beschikt over een computer. Wie zelf aangifte wil doen zonder hulp kan terecht bij Bibliotheek op het Dudokplein. Voor belastingzaken zijn twee computers met internet gratis beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook als u geen lid bent van de bibliotheek.

Inwoners van de gemeente Velsen die moeite hebben met het invullen van de belastingaangifte kunnen hulp krijgen bij diverse instanties. Een daarvan is Socius. De sociaal raadslieden van Socius helpen klanten met een inkomen op of rond bijstandsniveau. Ook helpen zij klanten die in de schuldsanering zitten. Een afspraak kan gemaakt worden aan de balie van Socius, Plein 1945 nr.10 of telefonisch via 088 – 88 76 900.