Jong PSV werpt Telstar winst in schoot

Er was een zeer ongelukkig eigen doelpunt van PSV-er Shurandy Sambo nodig om Telstar vrijdagavond drie punten te bezorgen. Dat was direct ook een van de weinige hoogtepunt van de matige wedstrijd, die de thuisclub de 1-0 winst op Jong PSV opleverde.

Vlak voor rust kreeg de jonge Eindhovense verdediger de bal van zijn doelman terwijl hij door zijn tegenstander onder druk werd gezet. Sambo speelde daarom weer terug, maar zag daarbij niet dat zijn keeper niet meer op dezelfde plek stond. De bal rolde over de doellijn, goal voor Telstar.

Met de benauwde en gelukkige winst keren de Witte Leeuwen wel weer terug op de negende plaats van de eerste divisie en liggen zij nog op koers voor de nacompetitie. Coach Andries Jonker, die vond dat zijn ploeg de wedstrijd tegen Jong PSV had beheerst en bij vlagen voortreffelijk speelde, is ondanks het zware programma optimistisch over de kansen voor zijn ploeg. Zie voor een uitgebreider verslag www.sctelstar.nl en onze mediapartner www.rtvnh.nl