Rebellen en Dwarsdenkers in de Boekenweek

Rebellen en Dwarsdenkers in de Boekenweek

Van 7 tot en met 15 maart vindt de Boekenweek plaats! In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Deze 85ste Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. 

Dit zijn o.a. Annie M.G. Schmidt, Dimitri Verhulst en Joris Luyendijk, maar ook Don Quichot en Tommy Wieringa’s Joe Speedboot. Dwarse schrijvers én hun creaties houden ons een spiegel voor en laten ons nadenken over wie wij zijn. Tijdens de Boekenweek eert Bibliotheek Velsen de rebellen en dwarsdenkers die ons helpen de steeds veranderende wereld om ons heen te begrijpen.

Zaterdag 7 maart is er een boekpresentatie van ‘Klaagvrije maandag’ van Sandra Brandt van 11 tot 12 uur. Sandra Brandt ‘pakt het leven’ en nodigt ons uit om dat ook te doen.

Gratis toegang, maar wel inschrijven via de website www.bibliotheekvelsen.nl.