Meld uw vermoeden van drugscriminaliteit

Meld uw vermoeden van drugscriminaliteit
© RTV Seaport / PR

Op 29 januari troffen medewerkers van de politie in een woning aan de De Noostraat in IJmuiden 99 hennepplanten aan verdeeld over drie kweektenten.

In Velsen wordt productie van en illegale handel in drugs niet getolereerd . Deze activiteiten tasten de openbare orde en het woon- en leefklimaat ernstig aan. Burgemeester Dales sluit daarom vandaag, woensdag 4 maart, de woning waar de handelshoeveelheid drugs is aangetroffen voor de duur van twee  maanden op grond van artikel 13b Opiumwet.

Burgemeester Frank Dales roept alle inwoners van Velsen op om bij de politie te melden als er signalen zijn dat in uw buurt drugs verhandeld wordt of een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig is.

Melden kan via de gewone nummers van de politie (0900-8844 of bij spoed 112), maar ook via Meld Misdaad Anoniem ( 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).