KWF verspreidt .IJmuiden magazine.

KWF verspreidt .IJmuiden magazine.
Foto RTV Seaport/PR

KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen gaat het zesde .IJmuiden magazine verspreiden. In ruil daarvoor doet Citymarketing Velsen een donatie aan de Vissenloop, het jaarlijkse wandelevenement waarvan de opbrengst naar KWF gaat. In 2019 leverde de Vissenloop 60.000 euro op. De organisatie hoopt dat recordbedrag op zondag 17 mei 2020 te verbreken.

Bestuurslid Jan Hinloopen van Citymarketing Velsen kwam met het idee omdat de huis-aan-huis-verspreiding van het magazine veel geld kost. Hij dacht: ‘hoe mooi is het als we een deel van dat bedrag bij een goed doel terecht kunnen laten komen’. Daarom gaan de vele vrijwilligers van de Velsense afdeling van het KWF de ruim 30.000 magazines in de bus gooien.

Het volgende .IJmuiden magazine verschijnt op 1 mei 2020. In deze editie wordt vooruitgeblikt op de vele evenementen in onze gemeente deze zomer plaatsvinden: de Vissenloop, Velsen 75 jaar bevrijd, Zomerfestival .IJmuiden, Dorpsfeest Santpoort en natuurlijk PreSail IJmond. Daarnaast zet de redactie weer een aantal bijzondere bewoners en bedrijven in de schijnwerpers.

%d bloggers liken dit: