Pianiste Maria Ivanovich te gast

Pianiste Maria Ivanovich te gast
© RTV Seaport / PR

Zondag 9 februari om 15.00 uur is de pianiste Maria Ivanovich te gast in ‘t Mosterdzaadje. Zij woont en werkt in Barcelona, maar nadat ze vorig jaar in Santpoort een concert gaf, wilde ze graag nog een keer die reis maken.

Haar programma staat in het teken van de intimiteit en kleinschaligheid van ‘t Mosterdzaadje. Daar waar musicus en publiek, de muziek en het gehoor elkaar zo direct ontmoeten.  Ze laat in haar programma  “Betoverd in Tijd”  componisten horen die in hun muziek de liefde voor schoonheid en mensen verklanken. Uitgevoerd worden: Schubert, Brahms, Rachmaninov, Sabatés en Guix.

Maria Ivanovich (Servië), werd in 2008 verkozen tot beste student van de universiteit. Zij viel meer dan 40 keer in de prijzen en voltooide haar studie in Barcelona.