Oproep aan alle groepen 8 in Velsen

Oproep aan alle groepen 8 in Velsen
© RTV Seaport / PR

Doe mee aan de landelijke Kinderklimaattop 2020! Dat is de kans om jullie ideeën over een klimaatvriendelijke wereld te ontdekken, uit te werken en te bespreken met belangrijke personen die echt het verschil kunnen maken. De kans om brandende vragen te stellen en jouw duurzame onderwerpen onder de aandacht te brengen.

Dit jaar is de Kinderklimaattop op 19 maart in Velsen. In het Pieter Vermeulen Museum én het stadion van voetbalclub Telstar. De Kinderklimaattop staat in het teken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Groepen 8 kunnen zich tot 6 februari opgeven om deel te nemen aan de Kinderklimaattop 2020. Voor aanmelden en info info@pieter-vermeulen-museum.nl, 0255-536 726.