Radiomaker Pim Geurts stopt bij RTV Seaport

Radiomaker Pim Geurts stopt bij RTV Seaport

Na 6 jaar radio bij de lokale omroep RTV Seaport gemaakt te hebben stopt Pim Geurts (op de foto rechts) met het maken van radioprogramma’s. Woensdag 29 januari maakte hij zijn laatste uitzending van ‘Laat van je horen’. Diverse collega’s kwamen langs om Pim te bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Door het accepteren van een nieuwe baan maakt Pim een nieuwe stap in zijn carrière. Helaas is dit niet te combineren met het maken van radioprogramma’s. Na zes leuke en mooie jaren werd hem de vraag voorgelegd wat het mooiste moment bij RTV Seaport was. Voor Pim was dat de kerstuitzending in het Witte Theater vlak voordat de omroep het dat pand noodgedwongen moest verlaten. Voor zijn inzet ontving Pim namens het bestuur een attentie vergezeld van veel succes voor de toekomst,

De laatste uitzending is terug luisteren via bijgaande link.