Cas Schollink fractievoorzitter VVD

Cas Schollink fractievoorzitter VVD

Cas Schollink is door de fractie van de VVD Velsen gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Hij volgt Bas Koppes op, die heeft aangegeven dat het combineren van fractievoorzitterschap, een fulltime baan met piketfunctie, een jong gezin en een sociaal leven voor hem geen gezonde balans meer heeft.

Er is een nieuwe fase aangebroken die leidt naar de verkiezingen in maart 2022. Dit was het moment om ruimte te geven aan nieuw elan en die is gevonden in Cas Schollink. Hij is het jongste Velsense raadslid (23) en zit sinds mei 2018 in de gemeenteraad.

“Ik zie er naar uit om als fractievoorzitter met een frisse blik en samen met mijn fractie nog meer voor elkaar te krijgen voor onze mooie gemeente!” aldus Cas Schollink. “Wij zijn blij dat Bas wel actief blijft als raadslid en zijn kennis en expertise blijft inzetten voor de Velsenaren.”

Zie ook het interview met Cas en Bas voorafgaande aan de raadsvergadering op 30 januari.