Schrijfhuis in Bibliotheek Velsen

Schrijfhuis in Bibliotheek Velsen
© RTV Seaport / PR

Ook in de 2e cursus Schrijf je Verhaal  die donderdag 23 januari begint staat plezier in schrijven voorop. Het verhaal, verzonnen of echt gebeurd, is het belangrijkste. Heb je verhalen in je hoofd maar weet je niet hoe je met schrijven kan beginnen. Of schrijf je al veel, maar raak je verstrikt in verhaallijnen en plotwendingen? Kom dan meedoen.

Er wordt begonnen met leuke korte oefeningen om de pennen los te maken. Daarna wordt ontdekt hoe je langere verhalen kunt schrijven. Er komen tips aan bod voor de opbouw van een verhaal, maar natuurlijk blijf je er zelf de baas over.

De cursus duurt acht weken tot en met 19 maart. De inschrijfkosten bedragen 4 euro en de cursus is gratis. Aanmelden kan via de website of bij de balie van de bibliotheek. Meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl.