NieuwsPunt.-20 januari

NieuwsPunt.-20 januari
Foto RTV Seaport/PR

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond vandaag gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs.

Als eerste kwam Gerardo Eijbersen aan het woord met een uitgebreide toelichting op de Uit-agenda. Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, had het over het plan dat hij gaat indienen bij de gemeente om smalle zijstraten vanaf de Wijk aan Zeeërweg éénrichtingsverkeer te maken. Vervolgens werd Ab Kraaijeveld, namens het wijkcomité Driehuis, gebeld. Hij kondigde dinsdagavond 25 februari aan waarop de Dorpsdialoog Driehuis start over de bouwplannen daar en waarvoor alle inwoners van Driehuis worden uitgenodigd.

In het tweede uur kwam Alex van der Molen namens het wijkplatform Zee- en Duinwijk aan het woord over de ontevredenheid van bewoners over de inrichting van het wijkje rond het Snippenbos; het ontbreken van parkeerplaatsen en bomen. Gert Huijbens gaf een toelichting over de behandelde woonvisie tijdens de raadsessies vorige week donderdag.

Erik Baalbergen kwam als laatste enthousiast vertellen over de Grote IJmuiden Quiz op woensdag 4 maart 2020 in het Thalia Theater.
De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur.