Sparkle met professioneel cabaret in Stadsschouwburg

Sparkle met professioneel cabaret in Stadsschouwburg

Op de planken van de Velsense Stadsschouwburg keert Ernest Beuving zaterdag 25 januari terug met zijn nieuwste voorstelling De klap van de korenmolen, door hem ook wel een spoedcursus geluk genoemd. De allround cabaretier wordt hierbij ondersteund door Zanggroep Sparkle Velsen!

De knotsgekke persiflages en pareltjes van nummers van Ernest, in combinatie met de prachtige stemmen van het vrouwenkoor, zorgen voor een unieke theaterbeleving. Ontsnap even uit de dagelijkse sleur en kom op zaterdagavond 25 januari naar de Stadsschouwburg Velsen!

Cabaretier Ernest Beuving maakte jarenlang sier in cabaretland met zijn droogkomische duo Ernesto & Marcelino, waaraan ook de broer van Herman Finkers was verbonden. Sinds een paar jaar pakt Ernest als solist goed uit. Met typetjes en persiflages ontpopte hij zich tot een smaakvolle entertainer waarmee hij een groot publiek kan vermaken.