Laura Fygi te gast in Laat van je horen

Laura Fygi te gast in Laat van je horen
Foto RTV Seaport/PR

Woensdag 22 januari van 14 tot 15 uur is jazz zangeres Laura Fygi te gast in het live radioprogramma ‘Laat van je Horen’. Vanuit de RTV Seaport radiostudio vertelt Laura aan presentator Pim Geurts over haar carrière en haar leven.

Tussen 1984 en 1989 was Laura Fygi lid van één van Nederlands populairste meidengroepen van dat moment: Centerfold, dat hits scoorde in eigen land en in Europa, maar ook in Japan. In Nederland scoorde Centerfold haar grootste hit in 1986 met “Dictator”. In 1991 werd Centerfold opgeheven en ging Laura solo en ontwikkelde zij haar jazzy stem en behoort nu tot de veel gevraagde artiesten.

De uitzending is te beluisteren via:
Fm 107.8 , kabel 89.0MHz
Internet: http://rtvseaport.nl
Nog diezelfde avond herhaling om 22 u en op zondag om 11:00 uur