Open Dag bedrijfsschool Tata Steel

Open Dag bedrijfsschool Tata Steel
© RTV Seaport / PR

Dinsdag 21 januari kunnen jongeren en degenen die een carrière-switch richting de techniek overwegen kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel. De Academy is van 15.00 tot 20.30 uur open voor iedereen met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek.

De opleidingen van Tata Steel zijn ook zeer geschikt voor zij-instromers. Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy van Tata Steel vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden bij het staalbedrijf. U kunt kennismaken met de nieuwste technologieën, waaronder 3D-printen, robotica en virtual reality. Maar ook om een kijkje te nemen bij de Technische Dienst of in een van de fabrieken.

Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig. Wanneer je het terrein op wilt voor een bezoek aan een van de fabrieken, is een geldig legitimatiebewijs nodig en moet je minimaal 14 jaar zijn.