NieuwsPunt.- 13 januari

NieuwsPunt.- 13 januari
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond vandaag gepresenteerd door Gerard Boer en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uit-agenda.

Als eerste kwam Gerardo Eijbersen aan het woord met een uitgebreide toelichting op de Uit-agenda deze week in Haarlem en Velsen. Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord gaf een toelichting op het Jaarplan van het wijkplatform.

In het tweede uur werd er gebeld met Pascal Wolterman, lid van het organiserend comité van de Vissenloop IJmuiden. Pascal gaf een toelichting over de stand van zaken van de inschrijvingen en de sponsoring. De publiciteit van de loop start woensdag 15 januari.
Gertjan Huijbens ging in op het positieve bericht over het uitstel van het massaontslag bij Tata Steel Nederland tot oktober 2021. Verder gaf Gertjan een toelichting op de live uitzending van de Raadsessies donderdag 16 januari.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur.