Jongeren helpen de natuur

Jongeren helpen de natuur
© RTV Seaport / PR

Landschap Noord-Holland wil meer jongeren betrekken bij bescherming en ontwikkeling van de natuur. Daarom willen zij met 10 jonge mensen natuurwerk op de kaart zetten bij jongeren. Landschap Noord-Holland wil ook leren van de frisse blik van de jongeren.

Tijdens een Traineeship krijgen jongeren tussen de 16 en 30 jaar de ruimte om zich te ontplooien, een netwerk op te bouwen en bij te dragen aan een betere wereld. Na het project ontvangen ze een certificaat en een aanbevelingsbrief.

Op 1 februari start het Groene Traineeship. De jongeren gaan een dag per week aan de slag en eindigen met een concreet resultaat: bijvoorbeeld een opgeknapt natuurgebied, een campagne om plasticgebruik te verminderen of een plan om op festivals te vertellen hoe belangrijk, divers en leuk werken in de natuur is. Kijk voor meer informatie op www.landschapnoordholland.nl/trainees.

%d bloggers liken dit: