NieuwsPunt – 06 januari

NieuwsPunt – 06 januari
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond vandaag gepresenteerd door Gerard Boer en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uit-agenda.

Als eerste kwam Gerardo Eijbersen aan het woord met een uitgebreide toelichting op de Uit-agenda. Vervolgens Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, over de voortgang in de wijk en de samenwerking met de gemeente.

Voor de eerste keer was ook voorzitter Alex van der Molen van het wijkplatform Zee- en Duinwijk van de partij. Ook hij ging in op het gesprek dat in december heeft plaatsgevonden met wethouder Bram Diepstraten over de samenwerking met de gemeente. Naar aanleiding hiervan is besloten om samen met de gemeente te werken aan nieuwe afspraken over de rol van de platforms en dat de afspraken worden vastgelegd in een convenant.

Ernest Beuving gaf een toelichting op de hilarische cabareteske avond met het Velsense vrouwenkoor Sparkle op zaterdag 25 januari in de Stadsschouwburg Velsen. Gertjan Huijbens sloot het programma af met de politieke ontwikkelingen in Velsen.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.